Return to site

billige Yacht-Master ure

Den store nyhed fra Rolex på Baselworld 2016 var ... du gættede det: Daytona Ceramic Bezel 116500LN - et meget flot ur, men stadig en simpel kosmetisk udvikling af en eksisterende model. Men der var selvfølgelig nogle andre ure at opdage. En af disse modeller har altid formået at holde sig lidt under radaren, Yacht-Master, et ur, der aldrig rigtig har fundet fordel med Rolex purister. Sidste år blev det fornyet af kronen med indførelsen af ​​en Everose / Keramisk version. Mens vi forventede at blive introduceret i stål i 2016, besluttede Rolex anderledes og i stedet afslørede den nye billige Yacht-Master ure Two-Tone Everose Gold / Steel og Chocolate Dial.
I 1992 introducerede Rolex i Baselworld en helt ny model ved navn Yacht-Master. Nu, hvis du ved noget om Rolex, ved du, at indførelsen af ​​en helt ny model ikke er noget der sker meget ofte. Rolex har en samling af ikoniske og specialbyggede ure og for det meste forbedrer og redigerer de disse eksisterende ure. Faktisk er en ny model så sjælden, at da denne Yacht-Master blev introduceret i 1992, var det den første virkelige nyhed (og her betyder jeg "helt nyt ur") siden 1964, da Daytona lavede sin debut. Det tog rolex ure til salg 28 år at oprette en ny model ... eller i det mindste et med et nyt navn, fordi denne jachtmester objektivt set følte (og stadig føles) ganske velkendt.
Det var ikke første gang, navnet Yacht-Master blev nævnt hos salg Rolex ure. I slutningen af ​​1960'erne udviklede mærket en nautisk inspireret Daytona med regatta-tæller, også kaldet Yacht-Master - en kronograf, der dog forblev på prototypen og blev aldrig kommercialiseret. En slags hyldest til denne sjældne fugl kan ses i den nuværende Yacht-Master II, også en nautisk-inspireret kronograf med regatta-komplikation.
Den moderne version af Yacht-Master gjorde sit første udseende med ref. 16628, en 18k gul guld version med hvide urskive og sort time indekser. Designet af dette ur føles ganske velkendt, så det er nemt at spekulere om inspirationen og placeringen af ​​denne Yacht-Master i samlingen. Nogle historier (og husk på, at der ikke er noget officielt her) siger, at salg Rolex ure i 1980'erne eksperimenterede med mange forskellige muligheder for at genoplive den ikoniske Submariner. Flere forsøg senere, viste noget tæt på lystbådehaveren, at salg Rolex ure følte, at omstruktureringen af ​​suben sandsynligvis ikke var det rigtige skridt. Når du har et ikon, vil du ikke dræbe det. Men det foreslåede design var behageligt for Rolex, og de så på muligheder for at kommercialisere det. Det måtte være lidt anderledes end en Sub selvfølgelig, for ikke at kannibalisere det. Det blev derfor besluttet, at dette ur skulle placeres som en slags luksuriøs nautisk ur, blande attributter af et dykkeskib med evnen til at blive brugt på yachtklubben eller på dæk på en super-yacht.

Sondringen var simpel: Stålkasse vandtæt til 300m, sort bezel, sort urskive og værktøjs-egenskaber til Submariner. Guldkasse vandtæt til 100m, lyse urskive, solid guldkarm og luksuriøse egenskaber (primært på grund af mere afrundede former) til Yacht-Master. For resten var begge ure tættest: den samme 3135 bevægelse, det samme urskive layout, de samme hænder, den samme 60-minutters bezel (men her tovejs). Det er muligt, at denne tætte lighed med Submariner kan være årsagen til, at jachtmesteren var så upopulær i sammenligning. Det er derfor i løbet af årene udviklet sig med forskellige materialer og flere farver (to-tone Rolesor, blå urskive, damer og mellemstørrelser versioner ... ting, som Submariner ikke har). Den mest berømte version af salg Rolex ure blev introduceret i 1999 under referencen 16622: ståltaske, stålarmbånd, solid platinekrans og platinoplader med mousserende finish. På Baselworld 2012 kom mærket med en opdateret version med maxi-dial og maxi-case samt en kobolt-blå opringning mulighed. Endelig kom der en stor udvikling i 2015 med introduktionen af ​​Everose-versionen med sort urskive, sort keramisk bezelindsats og Oysterflex (gummi) armbånd - et nyt design, som dramatisk ændrede opfattelsen af ​​dette ur.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly